ΕΚΔΟΣΕΙΣ

 

Ο παρόν οδηγός είναι βασισμένος στο εγχειρίδιο με τίτλο "Glutarazidurie Typ 1 - Ein Leitfaden fur Eltern und Patienten" με την άδεια των συγγραφέων που φαίνονται στη σελίδα 10 του εγχειριδίου. Οι συγγραφείς έδωσαν την έγκριση τους για μετάφραση στα Ελληνικά χωρίς να είναι σε θέση να ελέγξουν την πιστότητα και ορθότητα της μετάφρασης.
Ευχαριστούμε την επιστημονική ομάδα του Τμήματος Κληρονομικών Μεταβολικών Νoσημάτων του Νοσοκομείου της Χαϊδελβέργης, και ιδιαίτερα τον Καθηγητή Δρ Stefan Kölker, για την πρόθυμη και εγκάρδια ανταπόκριση του στο αίτημα μας να μεταφραστεί στα ελληνικά το παρόν εγχειρίδιο ώστε να είναι προσβάσιμο σε όσα Κυπριόπουλα και Ελληνόπουλα πάσχουν από Γλουταρική Οξυουρία τύπου Ι.
Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τις αγαπητές συνεργάτριες Δρ Ανθή Δρουσιώτου και Δρ Περσεφόνη Αυγουστίδου-Σαββοπούλου για την επιμέλεια της έκδοσης αυτής καθώς επίσης την Παγκύπρια Συμμαχία Σπάνιων Παθήσεων “CARD”, και ιδιαίτερα την Εκτελεστική Διευθύντρια, Δρ Ανδρούλλα Ελευθερίου, για την ευγενική χορηγία για τη μετάφραση και την έκδοση αυτού του εγχειριδίου.
Ευελπιστούμε ότι το εγχειρίδιο αυτό θα αποτελέσει χρήσιμο εργαλείο που θα βοηθήσει τόσο τους πάσχοντες και τους γονείς τους όσο και τους επαγγελματίες υγείας στην αντιμετώπιση της Γλουταρικής Οξυουρίας τύπου Ι.

Όσοι επιθυμείτε να παραλάβετε δωρεάν αντίτυπο της έκδοσης αυτής παρακαλώ τηλεφωνήστε στο 97750812

 

Με εγκάρδιους χαιρετισμούς,

 

Μάριος Βακανάς
Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Ασθενών και Φίλων Κληρονομικών Μεταβολικών Νοσημάτων “Ασπίδας Ζωής”

Οκτώβριος 2015

 
 

GAI_ΟΔΗΓΟΣ.pdf 2015_Greek(1671373)

* Πιο κάτω μπορείτε να βρείτε τον αναθεωρημένο οδηγό του 2019 που δημοσιεύτηκε διαδικτυακά από τον Σύλλογο Επιστημονικών Ιατρικών Υπηρεσιών Γερμανίας

GA1 New Diet.Guidline_2019_EN.pdf (5510775)